Perhemelonta 21.7.2018

Perhemelontaa Padasjoella

Melonta sopii loistavasti koko perheen yhteiseksi harrastukseksi. Perustaitojen opettelun jälkeen voitte löytää melonnasta juuri teille sopivan tavan ulkoilla ja liikkua; reippaillen, seikkaillen tai luontoa havainnoiden ja nautiskellen. Aikuisen ja lapsen yhteinen melontaretki on yhdessäoloa parhaimmillaan.

Padasjoen Ladun järjestämässä perhemelonnassa aikuiset ja lapset pääsevät yhdessä kokeilemaan melontaa turvallisesti pätevien melontaohjaajien kanssa. Rannalla käymme aluksi läpi tärkeät turvallisuusasiat, jonka jälkeen teemme leppoisan melontaretken lähivesistössä. Melonta tapahtuu tukevilla kajakkikaksikoilla tai intiaanikanootilla. Aikuinen tai yli 16-vuotias uimataitoinen voi osallistua myös kajakkiyksiköllä. Retket toteutetaan yhteistyössä Suomen Ladun Perheliikunnan kehittämishankkeen kanssa

Kenelle:
Retkelle voi osallistua 6-15 –vuotias lapsi/nuori yhdessä oman aikuisen kanssa. Tämä voi olla lapsen vanhempi tai muu lapselle tuttu aikuinen. Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita, mutta lapsen olisi hyvä olla tottunut veteen ja uida auttavasti. Lapsen kanssa melovan vanhemman on oltava uimataitoinen.

Paikka:
Lähtö Mainiemen melonkeskukselta, Rumpinkujalta

Aika:
lauantaina 21.7.2018
Ryhmä 1 klo 10-12
Ryhmä 2 klo 13-15

Osallistujamäärä:
enintään 15 osallistujaa / ryhmä

Ohjaajat:
Padasjoen Ladun ja Suomen Ladun koulutetut melontaohjaajat

Maksu:
Vapaaehtoinen 10€ maksu maksetaan paikanpäällä.

Ilmoittautuminen:
perhemelonta@padasjoenlatu.org tai o4o 765 oo85 / Timo-Petteri