Maastopyöräily

Padasjoella on hyvät puitteet maastopyöräilyn harrastamiseen. Taruksen ja Evon maastot ja reitit sopivat hyvin maastopyöräilyyn ja hyvää ajettavaa on 40km säteellä Padasjoelta satoja kilometrejä.

Padasjoen laivarannasta lähtee reittimerkein maastoon merkitty Päijänne-Ilves yhdysreitti kohti Tarusjärveä ja sieltä voi jatkaa Evolle. Yhdysreitin merkinnät uusitaan 2021 vuoden lopulla.

25 minuutin ajomatkan päässä Kuhmoisissa on merkattu maastopyöräreitistö ”Kuhmoisten Kuhmurat”. Teknisestä polusta pitävälle erityisesti Solkerinvuoren maasto on hienoa ajettavaa, matka sinne kulkee soratietä ja polkua pitkin.

Myös Kullasvuoren ulkoilualuetta voi hyödyntää vapaasti maastopyöräilyyn (alueella on myös frisbeegolf rata, joten noudata varovaisuutta). Kullasvuoreen valmistuu 2021 loppuun mennessä merkattu ympärivuotinen yhteiskäyttöreitti jota voi kulkea jalan, polkupyörällä tai hevosella.

Lisätietoja:
Timo-Petteri Auvinen
+358 40 765 0085
timopetteri[at]padasjoenlatu.org

Pyörien vuokraus:

Padasjoen ladulla on vuokrattavana:

4kpl Kona Wo Fat-Bikeja, 2 kpl Cube Reaction Pro jäykkäperiä, 2 kpl lasten fat-bikeja (Nishiki Durango) ja 4 kpl lasten maastopyöriä (Cube Kid 240 Race)

Katso hinnasto ja vuokrausohjeet täältä.

Mitä mukaan maastopyöräretkelle?

MAASTOPYÖRÄILY VARUSTELISTA

Maastopyöräilijan etiketti (klikkaa kuvaa ladataksesi)

mtb-etiketti-768x450