Uutiset

4 uutta fatbikea vuokrattavaksi

Kona WO

Iloisia uutisia vuokraamosta – hankimme sopivasti ennen talvea meille vuokrakäyttöön 4 kpl Kona Wo – fatbikeja. Kokoja löytyy yksi S, kaksi M ja yksi L-kokoinen pyörä. Kevyt pyörä polkea, laadukkaat osat ja hyvät Jumbo Jim-renkaat. Tällä pyörällä nauttii ympäri vuoden.

Varustelimme pyörät hissitolpilla ja laadukkailla pitävillä polkimilla. M sekä L-kokoisissa on lisäksi kaksi juomapullotelinettä.

Katso tarkemmat vuokraustiedot täältä https://padasjoenlatu.org/valinevuokraus/

Kevätkokous 6.5.2021

Padasjoen Ladun kevätkokous torstaina 6.5.2021 klo 18 voimassa olevien rajoitusten mukaan. Mahdollisuus osallistua etänä Teams-sovelluksen kautta.

Linkki kokoukseen

Esityslista:

1§ Kokouksen avaus 

2§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokouskutsu on julkaistu Padasjoen Sanomissa 2 viikkoa ennen kevätkokousta.

3§ Pöytäkirjan tarkastajien valinta

4§ Vuoden 2020 toimintakertomuksen tarkastaminen

Puheenjohtaja esittelee vuoden 2020 toimintakertomuksen.  

5§ Vuoden 2020 tilinpäätöksen tarkastaminen ja vastuuvapauden myöntäminen yhdistyksen johtokunnalle.

Puheenjohtaja esittelee vuoden 2020 tilinpäätöksen. 

6§ Muut asiat

7§  Kokouksen päätös

                 

Pääsiäisreissu ylläkselle 2020

Pääsiäisreissu ylläkselle peruttu liian vähäisen osallistamäärän takia.

Padasjoen Latu Ry järjestää hiihto- ja laskettelumatkan Ylläksen Äkäslompoloon.  Reissu on järjestyksessään 36. Matka järjestetään ajalla 8.4. – 13.4.2019.

Lähdemme keskiviikkona 8.4. klo 19.00 Padasjoelta Niemisen Linjat Oy:n talleilta (Nyystöläntie 10, 17500 Padasjoki). Matkan aikana yöllä pysähdymme muutaman kerran lepotauolle. Perillä olemme torstai-aamuna. Äkäslompolosta lähdemme takaisin maanantaiaamuna 13.4 ja Padasjoella olemme illansuussa. Reitin varrelta pääsee myös mukaan.

Perillä ylläksellä voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä tai ajella vaikkapa fat-bikella. Katso tarkemmat tiedot aktiviteeteista: www.yllas.fi/aktiviteetit.html

Matkan hinta 425€ (mikäli reissuun lähtee min. 25 henkilöä). Hintaan sisältyy kuljetus Padasjoelta Äkäslompoloon ja takaisin, kuljetukset päivittäin rinteisiin, majoitus koulun lattialla (oma makuupussi ja patja mukaan), ruokailut ja sauna kaikkina iltoina. Lisäksi kerätään ennen poislähtöä siivousraha (n. 10,-/henk.), jotta emme joudu itse siivoamaan koulua.

Tarkempi matkakuvaus

Huom! Voit myös varata majoituksen omatoimisesti ja tilata matkan meiltä. Pelkän matkan hinta 100€.

Omatoimisesti voit majoittua esim: https://www.yllashumina.com/ tai https://www.laplandhotels.com/

Ilmoittautumiset 8.3.2020 mennessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Hannu Taipale
puh: 040 546 1144
email: hannu.taipale@pp.inet.fi

Syyskokous 14.11.2019

Padasjoen Ladun syyskokous 14.11. klo 18:00.
Paikkana Sarinan Tupa, Taulunmäentie 2, 17500 Padasjoki.

Tarjolla lohikeittoa.

Tule mukaan suunnittelemaan ensivuotta

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3§ Kokouksen puheenjohtajan valinta

4§ Kokouksen sihteerin valinta

5§ Pöytäkirjan tarkastajien valinta

6§ Jäsenmaksut vuodelle 2020

7§ Toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2020

8§ Kokouspalkkiot ja muut korvaukset johtokunnan jäsenille ja luottamushenkilöille

9§ Hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle

10§ Puheenjohtajan valinta vuodelle 2020

11§ Toiminnantarkastajan valinta vuodelle 2020

12§ Yhdistyksen edustajat kokouksissa

13§ Yhdistyksen sääntömääräisistä kokouksista ja tapahtumista ilmoittaminen

14§ Muut asiat

15§ Kokouksen päätös

Pääsiäisreissu ylläkselle 2019

Padasjoen Latu Ry järjestää hiihto- ja laskettelumatkan Ylläksen Äkäslompoloon.  Reissu on järjestyksessään 35. Matka järjestetään ajalla 17.4. – 22.4.2019.

Lähdemme keskiviikkona 17.4. klo 19.00 Padasjoelta Niemisen Linjat Oy:n talleilta (Nyystöläntie 10, 17500 Padasjoki). Matkan aikana yöllä pysähdymme muutaman kerran lepotauolle. Perillä olemme torstai-aamuna. Äkäslompolosta lähdemme takaisin maanantaiaamuna 22.4 ja Padasjoella olemme illansuussa. Reitin varrelta pääsee myös mukaan.

Matkan hinta (toissa vuonna 420,-) selviää kun tiedetään lopullinen matkustajamäärä. Hintaan sisältyy kuljetus Padasjoelta Äkäslompoloon ja takaisin, kuljetukset päivittäin rinteisiin, majoitus koulun lattialla (oma makuupussi ja patja mukaan), ruokailut ja sauna kaikkina iltoina. Lisäksi kerätään ennen poislähtöä siivousraha (n. 10,-/henk.), jotta emme joudu itse siivoamaan koulua.

Voit myös varata majoituksen omatoimisesti ja tilata matkan meiltä. Pelkän matkan hinta 100€.

Tarkempi matkakuvaus

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Hannu Taipale
puh: 040 546 1144
email: hannu.taipale@pp.inet.fi

Liikuttava Padasjoki

Padasjoen Ladulle on myönnetty Kunnossa kaiken ikää -hanketukea Padasjokelaisten työikäisten liikuttamiseen.

ohjattua liikuntaa ja lajikokeiluja

Syyskuun alusta joulukuulle luvassa maanantaisin klo 16 ohjattuja ryhmiä ja torstaisin klo 17-18 lajiesittelyjä, luontoliikuntaa, kevyitä maila ja joukkuepelejä. Hinta 30€.
Osallistujille jaetaan kuntokortit ja muuta materiaalia joka tukee liikkumista ja helpottaa oman kehityksen seuraamista.

Alustavaa ohjelmaa maanantain ohjattuun ryhmäliikuntaan:
ma 3.9. keppi & kuminauha
ma 10.9. keppi & kuminauha
ma 17.9. keppi & kuminauha
ma 24.9. ulkotreeni Kullasvuorella
ma 01.10. ulkotreeni Kullasvuorella
ma 08.10. ulkotreeni Kullasvuorella
ma 15.10. kahvakuulailua
Ilmoittautumiset ja lisätiedot : Timo-Petteri Auvinen o4o 765 oo85 tai timopetteri@padasjoenlatu.org

Maastopyöräilyn lajiesittely 15.6.2018

Maastopyöräilyn lajiesittely. Noin 2,5-3h mittainen tutustuminen maastopyöräilyyn. Testattavana 14 kpl erilaisia Cuben maastopyöriä. Taitorata ja perusajotekniikat. Lopuksi ajetaan ohjatusti noin tunnin lenkki Kullasvuoren maastoissa. Tapahtuma on matalankynnyksen tutustuminen maastopyöräilyyn.

Kokoontuminen Ahjolan parkkipaikalle, Kellosalmentie 109

Ryhmä1: klo 12-15
Ryhmä2: klo 17-20

Osallistumismaksu 10€

Ilmoittautumiset: timopetteri[at]padasjoenlatu.org tai o4o 765oo85

Varusteet: mitä mukaan?

  • MAASTOPYÖRÄ: Kiertueella on käytettävissä 12 kpl laadukkaita Cube-maastopyöriä niille, jotka ovat ilmoittautuessa varanneet lainapyörän. Pyöriä on eri kokoa ja jokaiselle pyritään löytämään mahdollisimman sopivan kokoinen. Tarvittaessa pyöriä vaihdellaan. Pyörien valinnan yms. vuoksi tulethan paikalle ajoissa, vähintään 10-15 min ennen alkamisaikaa!
  • KYPÄRÄ: omaan päähän sopiva ja oikein säädetty pyöräilykypärä on maastossa aina pakollinen varuste! Kiertuepyörien mukana on käytettävissä maastopyöräilykypärät (kahta eri kokoa). Myös omilla pyörillä osallistuville suositellaan maastopyöräilyyn tarkoitettua kypärää – muutama lainakypärä käytettävissä.
  • AJOLASIT: urheilulasit tai vastaavat suojaamaan silmiä risuilta, roskilta ja ötököiltä. Myös silmälasit tai aurinkolasit ovat riittävät tällä alkeiskurssilla. Lasit suojaavat silmävammoilta metsässä!
  • HANSKAT: pyöräilyhanskat suojaamaan käsiä oksilta yms. osumilta (esim. hiihtohanskat, työhanskat tai vastaavat; ei rukkaset eikä villakäsineet!).
  • PUHELIN: pidä puhelin maastoajossa aina mukana. Märällä säällä puhelin kannattaa pakata esim. minigrip-pussiin. Ohjatussa toiminnassa tallenna puhelimeesi vetäjän numero. Jos eksyt ryhmästä, soita vetäjälle ja pidä puhelimessa äänet päällä. Omilla pidemmillä retkillä varavirta mukaan.
  • JUOTAVAA ja EVÄSTÄ: juomapullo tai juomareppu ja riittävästi juotavaa aina mukaan maastoon! Myös jotakin varaenergiaa tai pikaevästä on syytä aina olla mukana (esim. energiapatukoita, voileipiä, hedelmiä). Älä lähde maastoon nälkäisenä, jotta verensokeri riittää koko lenkin tai tapahtuman ajaksi.
  • VAATETUS: normaalit pyöräily-/ulkoiluvaatteet sään mukaan (ei kiristäviä housuja tai lepattavia lahkeita!). Varaa reppuun vedenpitävää ja lämmintä varavaatetta, jotta säästä riippumatta tarkenet myös paikallaan ollessa! Jalkineiksi kovapohjaiset ja umpinaiset jalkineet (ei esim. sandaalit, crocsit tai ohutpohjaiset tennarit). Lainapyörissä on avopolkimet, joten erityisiä pyöräilykenkiä ei tarvita.
  • REPPU: Ota mukaan kevyt reppu juomapullon, eväiden, varavaatteiden ja muiden tavaroiden kuskaamista varten. Lähtiessä saat myös mukaan infomateriaalia, joten reppu on siksikin tarpeen.
  • RAHAA: MTB-kiertueella osallistumismaksu 10 e peritään käteisenä paikan päällä, varaathan tasarahan. Osassa tapahtumissa on myynnissä myös juomia tms, joten ota mukaan hiukan käteistä.
  • RENTO JA ILOINEN MIELI: Maastopyöräily on rento laji ja yhdessä se on vieläkin hauskempaa! Tule rohkeasti mukaan uusiin elämyksiin ja oppimaan. Nautitaan yhdessä luonnosta ja liikunnan ilosta!