Pääsiäinen Ylläksellä

Padasjoen Latu Ry järjestää tänäkin vuonna (34. kerta) hiihto- ja laskettelumatkan Ylläksen Äkäslompoloon. Matka järjestetään ajalla 12.4. – 17.4.2017.

Lähdemme keskiviikkona 12.4. klo 19.00 Padasjoelta Niemisen Linjat Oy:n talleilta (Nyystöläntie 10, 17500 Padasjoki). Matkan aikana yöllä pysähdymme muutaman kerran lepotauolle. Perillä olemme torstai-aamuna. Äkäslompolosta lähdemme takaisin maanantaiaamuna 17.4 ja Padasjoella olemme illansuussa. Reitin varrelta pääsee tietenkin mukaan.

Matkan hinta (viime vuonna 420,-) selviää kun tiedetään lopullinen matkustajamäärä. Hintaan sisältyy kuljetus Padasjoelta Äkäslompoloon ja takaisin, kuljetukset päivittäin rinteisiin, majoitus koulun lattialla (oma makuupussi ja patja mukaan), ruokailut ja sauna kaikkina iltoina. Lisäksi kerätään ennen poislähtöä siivousraha (n. 10,-/henk.), jotta emme joudu itse siivoamaan koulua.

Tarkempi matkakuvaus ja ohjeistus löytyy tästä

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Hannu Taipale
puh: 040 546 1144
email: hannu.taipale@pp.inet.fi